Affiliations

Affiliations

Affiliaties en accreditaties

Innova beschikt over diverse externe affiliaties en professionele accreditaties gericht op het bevorderen van de bijdrage van het bedrijf aan de recruitmentsector, en op de inzet van het bedrijf als maatschappelijk verantwoorde organisatie en werkgever:

  APSCo is het professionele orgaan dat de belangen bevordert van organisaties die betrokken zijn bij het leveren van professionals in het bedrijfsleven.  ASPCo vertegenwoordigt de professionele personeelssector in heel Europa, en is een krachtige, verenigde stem voor een levendige en innovatieve branche binnen de recruitmentindustrie.  Innova heeft zich in het jaar 2000 als een van de eerste bedrijven bij APSCo aangesloten. Het bedrijf is een actief lid van de organisatie en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling door APSCo van beleid, gedragscodes en best practice binnen de sector . www.apsco.org

  Association of Recruitment Outsourcing Sector (APSCo OutSource)

  Ze behartigden de belangen van de outsource providers en zijn ontwikkeld vanuit APSCo als een aparte brancheorganisatie die de verschillen tussen personeels- en rekruteringsuitbesteding echt begrijpt en gespecialiseerd is in uw markt. Innova zijn medeoprichters van APSCo OutSource en profiteren van:
  Een kans bieden om vorm te geven en te focussen: Creëren van een branchevereniging die beter in staat is om de sector te dienen
  Een toekomstvisie en strategie: Om een ​​wereldwijde service en aanwezigheid te bieden
  Een betrouwbaar kwaliteitslabel: Outsource-leden zullen door eindgebruikersklanten worden erkend als de beste in hun klasse, wat zal helpen bij bedrijfsontwikkeling en klantenbehoud.
  Vertegenwoordiging bij de overheid: Outsource zal optreden als de collectieve stem van de outsourcingmarkt om de overheid te lobbyen over de impact van wetgeving en beleid op de outsourcingsector
  Best Practice: Outsource zal een peer-to-peer netwerk creëren om te debatteren, discussiëren en kennis te delen
  Samenwerking: Outsource zal samenwerken met andere serviceorganisaties om op maat gemaakte informatie en onderzoek te bieden en toegang te bieden aan andere outsource-experts

  Staffing Industry Analysts (SIA)

  Staffing Industry Analysts (SIA) is de wereldwijde adviseur op het gebied van personeels- en personeelsoplossingen. Hun eigen onderzoek omvat alle categorieën van werk en niet-werkend werk, inclusief uitzendkrachten, onafhankelijke contractering en andere soorten tijdelijke arbeid. Innova is al vele jaren een actief lid van de organisatie en heeft volledig bijgedragen aan het programma van de SIA Award, kennisuitwisseling, sprekerspanel, PR en best practices uit de branche. www.staffingindustry.com


  ISO 9001

  Als een bedrijf dat norm ISO 9001 in de recruitmentsector al vroeg heeft toegepast (sinds 1993 toen het ISO 9002 was), heeft Innova altijd het belang ingezien van gestructureerde processen en datagestuurde beslissingen om verbeteringen in dienstverlening te bevorderen. De kwaliteitsnormen van Innova ondersteunen elk facet van de diensten van het bedrijf - van het verbeteren van de klanttevredenheid tot efficiënte facturering en strikte naleving van wet- en regelgeving in heel Europa.


  Six Sigma

  Six Sigma is een methodiek die erop is gericht de kwaliteit van bedrijfsprocessen te vergroten door het identificeren en verwijderen van de oorzaken van fouten/problemen. Innova past de methodes van Six Sigma actief toe om zijn diensten doorlopend te analyseren en ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met de doelstellingen van de individuele klant.

  Innova maakt deel uit van een indrukwekkende lijst met internationale bedrijven die hun blijvende concurrentievoordeel op zeer competitieve markten aan Six Sigma hebben toegeschreven. Bij Innova heeft Six Sigma duidelijk gewerkt. iSixSigma, de toonaangevende online publicatie van Six Sigma, heeft Innova onlangs vermeld in de Top 10 van beste werkgevers, en Innova erkend voor het voldoen aan en overtreffen van verwachtingen qua cruciale arbeidsfactoren, zoals arbeidsbevrediging, cultuur, training en loopbaanontwikkeling.

  UN Global Compact

  De Global Compact van de Verenigde Naties is in juli 2000 in het leven geroepen en is het grootste initiatief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid ter wereld. Deelnemende organisaties verbinden zich om hun activiteiten en strategieën in overeenstemming te brengen met tien universeel geaccepteerde principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding.

  De inzet van Innova voor maatschappelijk verantwoord ondernemen is geworteld in de waarden van burgerschap en verantwoordelijke bedrijfsvoering die al meer dan 60 jaar geleden door de oprichters van Innova zijn beschreven. Tegenwoordig is de visie om levens te verbeteren met zinvol werk, en zaken te doen volgens de hoogste ethische normen volledig geïntegreerd in de wereldwijde Zakelijke Gedragscode en Ethiek van het bedrijf. Het Global Compact biedt een uniek strategisch platform voor Innova om met zijn klanten, collega’s, werknemers, en internationale partners te blijven samenwerken aan een duurzamere en meer inclusieve wereldeconomie.

  EcoVadis Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

  Ecovadis biedt de toonaangevende oplossing voor het monitoren van duurzaamheid in internationale toeleveringsketens. Met gebruik van innovatieve technologie en expertise op het gebied van MVO, betrekken ze bedrijven bij hun werk, en helpen hen duurzame praktijken toe te passen.

  Het methodologische raamwerk van EcoVadis beoordeelt het beleid en de acties van bedrijven en publiceert rapporten met betrekking tot milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop, om betrouwbare ratings te creëren, rekening houdend met de sector, omvang en geografische locatie van elk bedrijf.

  INNOVA EUROPE LTD heeft een zilveren medaille ontvangen als erkenning voor prestaties op het gebied van MVO! Om deze medaille toegekend te krijgen, moeten bedrijven een totaalscore van 46-61 behalen.

  Mind

  Innova is verheugd met de toekenning van een Silver Award in de 2019/20 Workplace Wellbeing Index van Mind. De index is ingevoerd door de liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheidszorg Mind, en is ontwikkeld om het goede werk dat werkgevers doen om positieve geestelijke gezondheid op het werk te bevorderen en ondersteunen te vieren.

  De Silver Award wordt uitgereikt aan werkgevers die “de tocht naar betere geestelijke gezondheid op het werk zijn gestart door het ontwikkelen en invoeren van initiatieven die positieve geestelijke gezondheid bij personeel bevorderen.”

  Deze Silver Award is een erkenning van de continue inzet van Innova om het welzijn van zijn personeel te ondersteunen en positieve boodschappen over geestelijke gezondheid te bevorderen.