I Stock 1128661758 Lr

About Us

Volt is een bekroonde, internationale leverancier van oplossingen voor personeelsbehoeften. Volt beschikt over de expertise en het momentum om bedrijven en carrières een impuls te geven.

De 35.000 medewerkers van Volt werken in 85 kantoren overal ter wereld, en bieden bedrijven en uitzendbureaus oplossingen voor het beheer van personeel en het aantrekken van talent. Volt is al 70 jaar een toonaangevende organisatie met de beschikking over een groeiend wereldwijd team van strategisten en partners op het gebied van werkgelegenheid. Volt gebruikt een proactieve aanpak voor de personele behoeften van bedrijven, en streeft ernaar altijd een innovatief en uiterst relevant aanbod op sectorbasis te verzorgen.

Missieverklaring
Volt is een bekroonde, wereldwijde expert op het gebied van personeelsoplossingen die zich inzet om bedrijven en mensen vooruit te helpen.

Visie en waarden
De kernwaarden van Volt, integriteit, respect, innovatie, succes en uitmuntendheid, zijn verankerd in de gedragscode van het bedrijf, in navolging van dezelfde waarden die werden aangenomen door William en Jerome Shaw bij de oprichting van het bedrijf in 1950. Volt's waarden worden meer dan een marketingslogan weerspiegeld. in het dagelijkse gedrag van het personeel van het bedrijf, de zakelijke praktijken en de benadering van het beheer van klanten en kandidaten.

Mission Statement en belofte van diversiteit en inclusie
Volt's Expert Momentum wordt aangedreven door diversiteit en inclusie.
We beloven om diversiteit op de werkplek te promoten, voor onze werknemers en onze klanten, die de gemeenschappen weerspiegelt die we bedienen.
We hechten veel waarde aan een werkomgeving waarin wordt samengewerkt waar iedereen zich gesterkt voelt om het beste uit zichzelf te halen
authentiek zelf om te werken.
We verbinden ons ertoe ijverig een bedrijfscultuur te creëren die onze verschillen viert.
We gedijen door de unieke ervaringen en diverse perspectieven van onze medewerkers die leiden
tot innovatieve en inventieve ideeën.

Volt International
Contract Werving, Permanente Werving, Retained Search Project Werving, PSL Management,
Primaire leverancier, leverancier op locatie.

Contractuele, tijdelijke en permanente rekruteringsexpertise in duidelijk omschreven praktijken:Volt Consulting Group
Bewezen oplossingen voor alle behoeften op het gebied van personeelsbeheer:

 • Managed Service Program (MSP) - Totale verantwoordelijkheid voor het beheer van uw tijdelijke personeel, van planning, sourcing, leveranciersbetrokkenheid, compliance tot offboarding en facturering.

 • Total Talent Management (TTM) - Talent sourcen via alle kanalen: fulltime, tijdelijk, gig workers, zelfstandige contractanten, freelancers, projectwerk 

 • Services Procurement Management (SOW) - Volledig beheer van uw overzicht van werkuitgaven

 • Salarisadministratie, doorverwezen en onafhankelijk contractantbeheer - Betaal en neem contact op met elk type werknemer

 • Recruitment Process Outsourcing (RPO) - Effectieve oplossingen om permanente rekrutering te beheren

 • Directe sourcing - Het opbouwen van branded talentpools om tijdelijk talent rechtstreeks naar uw bedrijf te werven

 • Workforce Consulting Services - Gebruik van onze expertise voor specifieke projecten of uitdagingen

 
Volt Workforce Solutions

(VWS) biedt tijdelijk personeel, directe plaatsing en managed services in heel Noord-Amerika. We bieden flexibele, schaalbare oplossingen aan bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven die een paar specialisten nodig hebben tot bedrijfsaccounts die honderden of zelfs duizenden tijdelijke medewerkers nodig hebben met tal van vaardigheden met gecoördineerd accountbeheer op meerdere locaties. Bij VWS is ons succes gebaseerd op ons vermogen om hoogstaand talent te identificeren en te leveren. Van start-ups tot wereldwijde accounts, klanten vertrouwen op ons voor high-touch, adviserende service en consistente levering van gekwalificeerde werknemers. Elke recruiter richt zich op specifieke vaardigheden en bedrijfstakken, zodat ze de vaardigheden die nodig zijn om in elke functie uit te blinken, volledig begrijpen. We combineren het nationale bereik van onze toegewijde Practice Hubs met de lokale marktexpertise van elk Volt-kantoor om u toegang te geven tot de beste beschikbare kandidaat, ongeacht de locatie - omdat we elke dag zien hoe de juiste aanwerving een positieve impact heeft op onze klanten.
Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Volt Logo Energygraphic 001 Cropped Png

Affiliations And Accreditations

Volt has several third party affiliations and professional accreditations aimed at furthering the company's contribution to the recruitment industry, and commitment as a socially responsible organisation and employer:

 • Association of Professional Staffing Companies (APSCo)

 • ISO 9001

 • Six Sigma

 • UN Global Compact

 • Midlands Aerospace Alliance (MAA)

 • EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR)

 • Mind