W1siziisijiwmjavmdgvmdqvmjavndavmtivotgzl2ltdg9jay0xmti4njyxnzu4iexslmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhg4mdajil1d

About Us

Volt is een bekroonde, internationale leverancier van oplossingen voor personeelsbehoeften. Het bedrijf is genoteerd aan de NYSE en wordt vermeld in de lijst van 1000 grootste organisaties van het tijdschrift Fortune. Volt beschikt over de expertise en het momentum om bedrijven en carrières een impuls te geven.

De 35.000 medewerkers van Volt werken in 85 kantoren overal ter wereld, en bieden bedrijven en uitzendbureaus oplossingen voor het beheer van personeel en het aantrekken van talent. Volt is al 70 jaar een toonaangevende organisatie met de beschikking over een groeiend wereldwijd team van strategisten en partners op het gebied van werkgelegenheid. Volt gebruikt een proactieve aanpak voor de personele behoeften van bedrijven, en streeft ernaar altijd een innovatief en uiterst relevant aanbod op sectorbasis te verzorgen.

Missieverklaring
Volt is een bekroonde, wereldwijde expert op het gebied van personeelsoplossingen die zich inzet om bedrijven en mensen vooruit te helpen.

Visie en waarden
De kernwaarden van Volt, integriteit, respect, innovatie, succes en uitmuntendheid, zijn verankerd in de gedragscode van het bedrijf, in navolging van dezelfde waarden die werden aangenomen door William en Jerome Shaw bij de oprichting van het bedrijf in 1950. Volt's waarden worden meer dan een marketingslogan weerspiegeld. in het dagelijkse gedrag van het personeel van het bedrijf, de zakelijke praktijken en de benadering van het beheer van klanten en kandidaten.

Volt International
Contract Werving, Permanente Werving, Retained Search Project Werving, PSL Management,
Primaire leverancier, leverancier op locatie.

Contractuele, tijdelijke en permanente rekruteringsexpertise in duidelijk omschreven praktijken:


Volt Consulting Group
Bewezen oplossingen voor alle behoeften op het gebied van personeelsbeheer:

 • Managed Service Program (MSP) - Totale verantwoordelijkheid voor het beheer van uw tijdelijke personeel, van planning, sourcing, leveranciersbetrokkenheid, compliance tot offboarding en facturering.

 • Total Talent Management (TTM) - Talent sourcen via alle kanalen: fulltime, tijdelijk, gig workers, zelfstandige contractanten, freelancers, projectwerk 

 • Services Procurement Management (SOW) - Volledig beheer van uw overzicht van werkuitgaven

 • Salarisadministratie, doorverwezen en onafhankelijk contractantbeheer - Betaal en neem contact op met elk type werknemer

 • Recruitment Process Outsourcing (RPO) - Effectieve oplossingen om permanente rekrutering te beheren

 • Directe sourcing - Het opbouwen van branded talentpools om tijdelijk talent rechtstreeks naar uw bedrijf te werven

 • Workforce Consulting Services - Gebruik van onze expertise voor specifieke projecten of uitdagingen

 
Volt Workforce Solutions

(VWS) biedt tijdelijk personeel, directe plaatsing en managed services in heel Noord-Amerika. We bieden flexibele, schaalbare oplossingen aan bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven die een paar specialisten nodig hebben tot bedrijfsaccounts die honderden of zelfs duizenden tijdelijke medewerkers nodig hebben met tal van vaardigheden met gecoördineerd accountbeheer op meerdere locaties. Bij VWS is ons succes gebaseerd op ons vermogen om hoogstaand talent te identificeren en te leveren. Van start-ups tot wereldwijde accounts, klanten vertrouwen op ons voor high-touch, adviserende service en consistente levering van gekwalificeerde werknemers. Elke recruiter richt zich op specifieke vaardigheden en bedrijfstakken, zodat ze de vaardigheden die nodig zijn om in elke functie uit te blinken, volledig begrijpen. We combineren het nationale bereik van onze toegewijde Practice Hubs met de lokale marktexpertise van elk Volt-kantoor om u toegang te geven tot de beste beschikbare kandidaat, ongeacht de locatie - omdat we elke dag zien hoe de juiste aanwerving een positieve impact heeft op onze klanten.
Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

​Awards
America's Best Temporary Staffing Firms, 
Forbes Magazine, 2020
Pharmaceutical Workforce Provider of the Year, Global Health and Pharma, 2020

Mind Wellbeing Award, 2020
Best Outsourcing Recruitment Firm, Global Recruiter, 2019

Best Professional Recruiting Firms, Forbes Magazine, 2018
Global Power 100 – Women in Staffing, 2017
Global Power 100 – Women in Staffing, 2016
National Staffing Employee of the Year, American Staffing Association, 2015
Baker’s Dozen, HRO Today's Top Managed Service Provider Companies, 2015, 2014
L.A. #2 Staffing Firm, Los Angeles Business Journal, 2014
Care Award, American Staffing Association, for Volt Military Heroes Program, 2014, 2012

RPO/MSP of the Year, Award for Excellence, APSco UK, 2013
Global Six Sigma and Business Improvement Award, 2009
IT & Telecoms Staffing Company of the Year, Award for Excellence,  APSCo UK, 2008
Recruitment Company of the Year, APSCo UK, 2008 and 2009

W1siziisijiwmjavmdcvmjqvmtyvmzuvmtqvnji0l1zptfrfbg9nb19lbmvyz3lncmfwagljxzawmv9jcm9wcgvkifbory5wbmcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4otawiyjdxq

Affiliations And Accreditations

Volt has several third party affiliations and professional accreditations aimed at furthering the company's contribution to the recruitment industry, and commitment as a socially responsible organisation and employer:

 • Association of Professional Staffing Companies (APSCo)

 • ISO 9001

 • Six Sigma

 • UN Global Compact

 • Midlands Aerospace Alliance (MAA)

 • EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR)

 • Mind