I Stock 952977124  Wide Screen

Services & Solutions

Managed Service-programma's (MSP)
Innova Consulting Group biedt een bewezen oplossing die het end-to-end-proces van het leveren van talent omvat. Van planning, aanvraag, leveranciersbetrokkenheid tot offboarding, we hebben meer dan 20 jaar aan best practices en geleerde lessen gebruikt om onze benadering van ons MSP-aanbod te verfijnen. We werken samen met onze klanten om niet alleen te kijken naar kwaliteit, snelheid en kosten, maar door gebruik te maken van data, ervaring en focus, kijken we naar de toekomst voor verbeteringen en verbeteringen die hen een voorsprong houden in het talentlandschap. Innova kan dit voor u leveren door middel van onze innovatieve oplossingen die uw hele ecosysteem van tijdelijke arbeidskrachten beheren, van wervingsmanagers tot leveranciers tot leveranciersbeheersystemen (VMS), terwijl u tegelijkertijd strategische voordelen voor u genereert terwijl u gefocust blijft op uw bedrijfsdoelstellingen.

Inkoop van diensten (SOW)
Consultatief beheer van uw Services Inkoop is nu bedrijfskritisch. Met een focus op compliance, verhoogde zichtbaarheid, kostenbeheersing en deliverables, stelt Innova onze klanten in staat om deze opdrachten te optimaliseren met de zekerheid dat er maatregelen zijn getroffen om de beste resultaten en het behalen van doelen te garanderen. We werken met u samen om uw bedrijfskritische resultaten te begrijpen en de juiste middelen en technologieën in te brengen om dit mogelijk te maken. Ons end-to-end-aanbod met volledig inzicht in de projectomvang, RFX, proces en planning, monitoring en beoordeling, facturering en prestatiebeheer, is een flexibel en kosteneffectief antwoord op de steeds veranderende eisen van onze klanten en hun eindklanten.

Uitbesteding wervingsproces (RPO)
Het vinden van de juiste mensen voor uw cruciale rollen is onze topprioriteit. We werken met u samen om uw cultuur en talentstrategie te begrijpen om u een echt concurrentievoordeel te geven. Door gebruik te maken van ons ervaren team en onze technologie zijn we in staat de beste middelen aan te trekken waar en wanneer ze nodig zijn. We richten ons op het opbouwen van uw werknemersmerk, zodat we u kunnen promoten in de concurrerende markt en het meest gekwalificeerde talent kunnen aantrekken om aan uw behoeften te voldoen. Van volledig uitbestede oplossingen tot leveranciersbeheer Innova kan waarde genereren.

Totaal Talent Management (TTM)
Totaal talent is een strategische doelstelling die veel organisaties proberen te realiseren. Innova Consulting Group heeft de kennis en expertise om een ​​effectieve aanpak te creëren voor het bouwen van uw totale talentprogramma op basis van unieke zakelijke vereisten en doelstellingen. Met alle veranderingen in de wereld van vandaag, streeft Innova ernaar om talent uit alle richtingen te halen door middel van marktinformatie, data-analyse en toonaangevende technologieën.

 • Directe sourcing
  Innova werkt samen met toonaangevende externe technologieleveranciers om totale talentoplossingen te bieden waarmee onze klanten kunnen groeien en talentpools kunnen beheren door gebruik te maken van de kracht van hun merken. In dit directe sourcingmodel zal Innova een strategie ontwikkelen voor het opbouwen van een goed presterende talentengemeenschap die specifiek is voor uw bedrijf, zodat u op uzelf kunt vertrouwen voor talent.

Wereldwijde outsourcingoplossingen
DTS is een adviesbureau met expertise in het opleveren van projecten. Ons team heeft 697 jaar gecombineerde ervaring in het helpen van onze klanten bij het aangaan van hun complexe uitdagingen en het formuleren van innovatieve oplossingen. Door dit proces zijn onze klanten in staat om hun project vooruit te helpen, resultaten voor hun bedrijf te stimuleren en aanvankelijke beperkingen te overwinnen.

Wereldwijde outsourcingoplossingen
DTS is een adviesbureau met expertise in het opleveren van projecten. Ons team heeft 697 jaar gecombineerde ervaring in het helpen van onze klanten bij het aangaan van hun complexe uitdagingen en het formuleren van innovatieve oplossingen. Door dit proces zijn onze klanten in staat om hun project vooruit te helpen, de resultaten voor hun bedrijf te stimuleren en de aanvankelijke beperkingen te overwinnen.

Salaris- en IC-beheer
Met onze payrolling services zet u de vakkundige specialisten in die u zoekt, zonder de administratieve lasten die gepaard gaan met het inhuren van eigen medewerkers tegen een aantrekkelijk tarief. Onze uitgebreide oplossing verlaagt de operationele overhead en verkleint het risico op co-tewerkstelling door Innova in te zetten als de geregistreerde werkgever voor uw betaalde / doorverwezen werknemers. We beheren alle aspecten van het Human Resources-proces op een naadloze manier.

Wanneer u zich concentreert op het toezicht op onafhankelijke contracten, is het hoofddoel van Innova het verminderen van de blootstelling aan risico's voor u terwijl u nog steeds gebruikmaakt van deze cruciale bron van talent. Door uw werknemers goed te classificeren, verkleint u het risico op audit, blootstelling aan boetes en onbekenden in dit steeds veranderende gebied. We gebruiken een bewezen platform om u te helpen met de IC's die al betrokken zijn en degenen die uw organisatie binnenkomen.

Personeelsadviesdiensten
Onze ervaring en expertise met het beheren van personeel wereldwijd gedurende meer dan 20 jaar, geeft ons de kennis om met u te overleggen over beslissingen over al uw totale talentbehoeften. Of u nu kijkt naar een complete MSP-selectie of advies over tariefkaarten of technologiebeslissingen, Innova heeft een team van deskundige consultants die u adviseren over de oplossing die geschikt is voor uw omgeving. Van het gebruik van onze consultants om een ​​personeelsaudit uit te voeren om uw personeelsbestand in kaart te brengen, tot het implementeren van uw eigen interne programma voor tijdelijke arbeidskrachten, onze experts staan ​​klaar om u te helpen.Volt Logo Energygraphic 001 Cropped Png

Affiliations And Accreditations

Innova has several third party affiliations and professional accreditations aimed at furthering the company's contribution to the recruitment industry, and commitment as a socially responsible organisation and employer:

 • Association of Professional Staffing Companies (APSCo)

 • ISO 9001

 • Six Sigma

 • UN Global Compact

 • Midlands Aerospace Alliance (MAA)

 • EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR)

 • Mind