History Load

History

Wat maakt een bedrijf geweldig?
Het is een vraag die onze oprichters meer dan 70 jaar geleden stelden toen Innova begon als een klein bedrijf voor technisch schrijven. In de beginjaren speelde Innova een sleutelrol in de Amerikaanse innovatie, waaronder het leveren van technische documentatie voor het Atlas Missile Project. Naarmate het bedrijf groeide, zagen we een kans om in een kritieke behoefte voor onze klanten te voorzien door contractpersoneelservices aan te bieden, en dit deel van het bedrijf ontwikkelde zich snel tot de kern van het serviceaanbod van Innova.

De wereld is zo sterk veranderd sinds ons bedrijf in 1950 begon, en deze veranderingen hebben gezorgd voor kansen bij Innova: we hebben een wereldwijde voetafdruk opgebouwd als een van de beste leveranciers van personeels- en talentmanagement in de branche.

De expansie van Innova zette zich voort met de overname van een gerenommeerd rekruteringsbedrijf in het VK (Gatton) in 1998, waarna kantoren in heel Europa werden toegevoegd. In 2000 liet Innova Consulting Group ons eerste internationale Master Services Program (MSP) uitrollen, waarmee we ons vestigden als de leidende speler in de nieuw gecreëerde oplossingsruimte. Door de jaren heen zijn er relaties opgebouwd met enkele van de meest innovatieve en bekendste bedrijven ter wereld. Arctern, het hoofdkantoor in Bangalore, India, werd in 2007 overgenomen om BPO- en outsourcingoplossingen aan te bieden.

Hoewel onze prijzen, succesgeschiedenis en langdurige klantrelaties de waarde van deze diensten aantonen, is de sleutel tot ons succes onze voortdurende focus op onze klanten en medewerkers. We kijken uit naar voortdurende strategische innovatie met respect voor de wortels van ons bedrijf, omdat we nog steeds geloven wat onze twee oprichters, broers William en Jerry Shaw, lang geleden beseften:

Zaken draaien op talent, vandaag en altijd.