I Stock 929037144   Wide

Client Testimonials

Innova heeft een geschiedenis van succes bij klanten die voor uitdagingen staan ​​om een ​​concurrentievoordeel te behouden door de mensen die ze werven. Lees wat onze klanten te zeggen hebben over Innova:


"Na zes andere instanties voor deze rol te hebben behandeld, overtrof Innova de concurrentie."
Hiring Manager, Global Engine Development

"Ik maakte oorspronkelijk gebruik van een gespecialiseerd wervingsbureau om aan mijn eisen te voldoen. De kwaliteit en geschiktheid van de kandidaten die Innova bood, was echter veel beter en leidde tot een succesvolle plaatsing ten nadele van het gespecialiseerde bureau."
External Communications Manager, Chemicals Manufacturer

"In de afgelopen twee jaar is ons bedrijf een nauwe samenwerking aangegaan met Innova voor de permanente werving van een breed scala aan profielen: Finance & Accounting, Sales & Marketing, ICT, Supply Chain, Customer Service ... Dankzij verschillende succesvolle aanwervingen Innova is inmiddels uitgegroeid tot een van onze preferred supplier, terugkijkend op hun succes kunnen we zien dat Innova op meerdere domeinen waarde voor ons heeft toegevoegd.
We waarderen Innova's professionaliteit, flexibiliteit en enthousiasme bij het vinden van de beste kandidaten voor de behoeften van onze organisatie ten zeerste. De consultants en manager van Innova zoeken altijd een diepgaande kennis van de functie en het gewenste profiel en zorgen voor een snelle en proactieve opvolging van hun kandidaten. Dankzij hun kennis en begrip van ons bedrijf en onze waarden slagen ze erin kandidaten te vinden die opvallend goed bij ons bedrijf passen. "
HR-zakenpartner, wereldwijd consumentenmerk

"Ik heb echt genoten van het werken met het Innova-team. Ze waren niet zo opdringerig of vervelend als ik andere bureaus heb gevonden. Ze luisterden naar wat we zochten en vertrouwden erop dat ik zo snel mogelijk feedback zou krijgen zodra ik die had . "
Hoofd HR, Medical Communications

"Vanaf het moment dat je contact opnam, heb je geprobeerd om te begrijpen wat we wilden. Ik merkte een hoger dan gemiddelde geschiktheid op van de eerste verzonden cv's, die alleen maar verbeterden.
Ik waardeer het dat je me toestaat te kiezen hoe ik reageer. Het was een uitstekende werkrelatie en ik kijk ernaar uit om weer met je samen te werken ".
Teamleider bedrijfsapplicaties

Het was een genoegen met u samen te werken. U reageert altijd snel op mijn eisen. U volgt op en reageert snel op lopende aanvragen.

IT Development Manager

Zoals altijd heeft Innova alles uit de kast gehaald om geweldige kandidaten te krijgen. De rolspecificatie evolueerde en Innova werkte om aan de veranderende eisen te voldoen. Uitstekende service, overtreft altijd de verwachtingen. 10/10, ik zou het zeker aanraden.

Paul Saffer, Stratiformis