Volt Cg

Innova Consulting Group

Innova (Hiregenics/Volt Consulting Group) is een bekroonde wereldwijde expert op het gebied van talentoplossingen die zich inzet om bedrijven vooruit te helpen.

Met een bewezen staat van dienst van 20 jaar in het beheren van personeelsstrategieën voor toonaangevende organisaties in meer dan 30 landen, helpen we klanten om de manier waarop ze hun personeel zoeken en beheren opnieuw te bekijken, om ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot het beste talent wanneer ze het nodig hebben. Innova, navigeert door veranderingen en marktfluctuaties en levert resultaten die u helpen uw bedrijf te laten groeien, terwijl u de kosten onder controle houdt, risico's verkleint en compliance garandeert.

Of u nu op zoek bent naar een Managed Service Program (MSP), Services Procurement (SOW) Direct Sourcing, Recruitment Process Outsourcing (RPO), of Payroll of Referred / IC Management, Innova Consulting Group heeft de mogelijkheid en ervaring om een ​​oplossing te bieden op maat van uw organisatorische behoeften. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en een oplossing te ontwikkelen die uw zakelijke uitdagingen oplost door een flexibele aanpak te creëren die innovatie brengt en evolueert naarmate uw behoeften veranderen.

Na met succes meer dan 120 programma's wereldwijd te hebben geïmplementeerd, kunnen organisaties in vertrouwen vertrouwen op Innova voor de architect, het verandermanagement en de uitvoering van hun totale personeelsstrategie. Innova stimuleert waarde en levert flexibiliteit van het personeel door bedrijven de mensen, processen en technologie te bieden die hun strategische doelstellingen bereiken.

Onze klantspecifieke oplossingen worden geïmplementeerd om aan uw talentbehoeften te voldoen, de kwaliteit te verbeteren en de wervingssnelheid te verhogen. Door gebruik te maken van ons netwerk van meer dan 1.400 leveranciers wereldwijd, zijn we in staat om uw leveranciersbestand te optimaliseren en te voldoen aan alle initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie. We hechten waarde aan ons leveranciersnetwerk en besteden de tijd aan het begeleiden van hen en blijven gefocust op hun succes, zodat ze toegewijd zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Innova Consulting Group beheert de volledige levenscyclus van talentplanning, sourcing tot opdracht on / off boarding, het wegnemen van de administratieve last voor onze klanten, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun core business. Door gebruik te maken van robuuste analyses en industriële benchmarks, is Innova in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en aanbevelingen te doen, zich te concentreren op continue verbeteringen en de waarde van belanghebbenden te verbeteren.

We zetten ons in voor een uitzonderlijke klantervaring, wat resulteert in een gemiddelde aanstelling van meer dan 13 jaar. We blijven samenwerken met onze eerste MSP-klant, een leider op het gebied van telecom, die in 1997 aan boord kwam. Onze hands-on aanpak met witte handschoenen is een van de sleutels tot dit succes. In een steeds veranderend talentlandschap kan Innova u de zekerheid bieden dat u weet dat u een oplossing heeft die snel het hoofd kan bieden aan veranderingen in uw bedrijf, in de economie en in de wereld waarin we vandaag leven.

Onze oplossingen:

  • Managed Service-programma's (MSP)

  • Totaal Talent Management (TTM)

  • Statement of Work (SOW)

  • Uitbesteding wervingsproces (RPO)

  • Directe sourcing

  • Payroll, verwezen

  • IC-beheer

  • Personeelsadvies / adviesdiensten

Ga naar Innova Consulting Group