It

Information Technology

IT is mogelijk de meest dynamische en snelst bewegende industriële sector op dit moment. Het tempo van technologische veranderingen is bijna ontmoedigend en het heeft niet alleen gevolgen voor de IT-sector, maar voor bijna elke andere sector, aangezien bedrijven, van start-ups tot multinationale ondernemingen, het voordeel proberen te behalen door hun bedrijfsstrategie te digitaliseren. Maar hiaten in digitale vaardigheden dreigen de winst die zou kunnen worden behaald door het gebruik van baanbrekende technologie zoals AI of RPA, ernstig te ondermijnen. En de meest gewilde vaardigheden zijn die verworven door ervaring. Als je een achtergrond hebt in Data Analytics, Cybersecurity of Digital Transformation, of als je lacunes op die gebieden wilt opvullen, neem dan contact met ons op. We hebben gespecialiseerde teams die zich toeleggen op technische vaardigheden en bedrijfsspecifieke toepassingsgebieden, en zoeken de beste IT-kandidaten op alle niveaus voor enkele van de meest prestigieuze bedrijven over de hele wereld.

Zowel permanent als op contractbasis, van voorwaardelijk personeel tot executive search, vervullen we rollen in:

AI DevOps

Governance-ondersteuning

Architectuurnetwerken

Ontwikkeling

Onze innovatieve aanpak garandeert onze klanten een unieke oplossing op maat voor hun behoeften, gebruikmakend van ons flexibele dienstenaanbod, zoals contractpersoneel, direct-placements en team-based outsourcing.

Consultant Database

Onze uitgebreide wereldwijde database is het resultaat van een bewuste focus op het opbouwen van duurzame, diepgaande relaties met passieve en actieve kandidaten die betrekking hebben op;

Gegevensbescherming voor machine learning

DevOps Engineering Service Delivery

Applicatieondersteuning Bedrijfsanalyse

Programmeurs van cloudarchitectuur

RPA en Robotics Bioinformatics

Automation Testing NLP

Cloud Security IT-beheer

Netwerk engineering