Global

Leadership

Het managementteam van Innova beschikt over significante ervaring met de recruitmentsector en vervult een voorbeeldfunctie door andere medewerkers te inspireren om voortdurend de verwachtingen van klanten te overtreffen, en volgens de waarden van het bedrijf te leven.  

Vice-president-directeur en directeur-generaal - Innova International

Ben trad in 2012 bij Innova in dienst met een mandaat om de personeelsactiviteiten van Innova in Singapore op te zetten, hetgeen hij heeft volbracht. Ook speelde hij een essentiële rol bij het opstarten van nieuwe vestigingen voor internationale merken die hun activiteiten in de regio Asia Pacific wilden uitbreiden. Zijn succes werd beloond met de aanstelling in zijn huidige positie in 2019. In deze rol is hij verantwoordelijk voor alle internationale activiteiten van Innova buiten de Verenigde Staten, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk en Singapore. De bedrijven bieden een uitgebreide waaier van diensten waaronder het leveren van permanent, contract- en tijdelijk personeel, en werkbeschrijvingsprojecten.

Ben is in zijn 20-jarige loopbaan verhuisd van zijn vaderland Australië naar Singapore en het Verenigd Koninkrijk, en heeft enorme ervaring opgedaan met recruitment, verkoop, financiën, technologie en algemeen management. 

Ben heeft een passie voor alles wat met recruitment, talentmanagement, technologie en marktverstoring te maken heeft. Zijn grootste doel is echter om te zien dat mensen op carrièregebied zijn geslaagd, en hij is er van overtuigd dat “Je het werk verdient waarin je echt plezier hebt”. 

Julie Smith - Managing Director, Innova Consulting Group (EMEA)

Julie werd in 2010 aangesteld als Operations Director voor de EMEA Managed Service Programma’s van Innova, nadat ze in 1990 bij het bedrijf in dienst kwam. Ze is verantwoordelijk voor de verkoopstrategie voor nieuwe klanten, implementatie en levering van beheerde programma’s, en verzorgt plaatsing van contractmedewerkers, permanent personeel, en werkbeschrijvingen voor cliënten wereldwijd, via oplossingen zoals het Managed Service Programme (MSP) en Recruitment Process Outsourcing (RPO). Ze heeft een belangrijke rol gespeeld voor cliënten van Innova bij de uitbreiding van hun activiteiten naar nieuwe gebieden in Europa, met alle uitdagingen die het invoeren van gestructureerde programma’s en diensten in verschillende culturele, wettelijke en sociale omgevingen met zich meebrengt.

Als een Six Sigma Green Belt en Six Sigma Project Champion heeft Julie speciale aandacht voor het stimuleren van continue verbetering en doorlopende procesbesparingen bij de cliënten van Innova, en garandeert bovendien dat ze de vruchten plukken van het inzicht en de verantwoording die hun strategie voor het aantrekken van personeel hun biedt.

Francois Debertrand - Chief Financial Officer International

Francois kwam in oktober 2013 in dienst bij Innova als Chief Financial Officer - International. Gedurende zijn meer dan 20 jaar ervaring in financiële functies in een multinationale omgeving heeft hij in talloze bedrijven gewerkt van Californië tot Nieuw-Zeeland en Noorwegen tot Zuid-Afrika. 

Hij is zijn carrière begonnen in Frankrijk, waarna hij, na een korte periode in de VS, naar het VK verhuisde, en heeft ook drie jaar in Nederland gewerkt. Francois deed ervaring op in de recruitmentsector als de CFO voor Europa bij Monster, waar hij de belangrijkste bijdrager was aan een grootschalige uitbreiding in Europa en bovendien verantwoordelijkheid nam voor de afdelingen personeelsvoorziening en executive search van de groep in Zuid-Europa.

Francois heeft een passie voor het managen van verandering en uitdagende situaties in multinationale, snelle omgevingen. Zijn favoriete citaat is van Seneca: “Als je niet weet naar welke haven je vaart, is geen enkele wind gunstig”.