Businesses Load

Innova Businesses

Onze bedrijven (overzicht) op een aparte pagina

Innova werkt nog steeds volgens de oorspronkelijke filosofie van onze oprichter: Vergeet nooit dat je met mensen werkt. Het vinden en plaatsen van getalenteerde mensen staat centraal bij alles wat we doen, zoals personeelsvoorziening, beheerde diensten, en outsourcing. Iedereen die voor of in uw bedrijf werkt heeft het vermogen om van invloed te zijn op uw succes, en Innovaheeft de ervaring en expertise om consistent gekwalificeerde en gemotiveerde professionals in te huren, die het verschil voor onze cliënten maken.

Personeelsvoorziening en beheerde diensten

Innova Workforce Solutions (Noord-Amerika), Innova International (VK, Europa, Azië), en Innova Consulting Group vormen de basis van ons bedrijf. Deze merken leveren tijdelijk personeel, directe plaatsing en beheerde diensten waarmee onze cliënten over de bekwame professionals en efficiënte processen beschikken die ze nodig hebben om hun commerciële doelen te bereiken.

Outsourcing

Design & Technical Services (DTS) biedt via outsourcing en op projectbasis technische expertise voor industriële en technologiefabrikanten. DTS-consultants werken soepel samen met interne teams van cliënten om vast te stellen waar bedrijven besparingen kunnen aanbrengen, om processen vlotter te laten verlopen en om doeltreffende oplossingen te ontwikkelen en leveren die kwaliteitsverbetering, snelheid en kostenbeheersing bevorderen.

We maken goede bedrijven nóg beter

Al onze merken delen de volgende kenmerken: onze inzet voor het verbeteren van de bedrijven van onze cliënten, onze aandacht voor responsieve, verantwoorde dienstverlening en ons principe om daarbij uiterst ethisch en met grote integriteit te werk te gaan. We zijn ervan overtuigd dat u dit zelf zult ervaren zodra u voor Innova kiest.

VCG:http://www.volt.com/volt_consulting_group/

Innova Consulting Group is een bekroonde expert op het gebied van internationale talentoplossingen en zet zich in voor het ontwikkelen van uw activiteiten

Innova Consulting Group (VCG) is een onafhankelijke Managed Services Provider (MSP) die al 20 jaar en met veel succes toonaangevende organisaties helpt met het werven en managen van hoogwaardig tijdelijk talent om zo de behoefte aan specialistische vaardigheden, de pieken in vraag naar personeel, en zelfs het outsourcen van niet-cruciale activiteiten te managen.  Meer dan 100 Fortune 1000 ondernemingen en opkomende bedrijven vertrouwen op de MSP-diensten van Innova om zowel meer waarde te halen uit als de kosten te verlagen van leveranciers van personeel, werkbeschrijvingsprojecten en onafhankelijke contractmedewerkers, en meer inzicht te krijgen in en de risico’s te verkleinen van dit groeiende deel van hun totale personeelsbestand.

De flexibiliteit en schaalbaarheid van tijdelijke medewerkers is vaak een belangrijk element binnen strategieën op het gebied van bedrijfstalent, maar binnen veel organisaties ontbreekt het aan tools en ervaring om hun groeiende personeelsbestand van werknemers zonder dienstverband te beheren. Onze klantenserviceteams werken samen met afdelingen voor werving & selectie, HR, en inkoop om op efficiënte wijze gekwalificeerde tijdelijke werknemers te werven en managen, en door steeds  complexere regulering, arbeidswetten en bedrijfsbeleid te navigeren. Onze MSP-programma’s worden wereldwijd aangeboden, met cliënten en serviceteams in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Door ons doel om voor elk door ons beheerde programma de gegenereerde waarde te vergroten en risico’s te verkleinen zijn we een vertrouwde partner van onze cliënten geworden en hebben we als MPS in de sector de beste retentiecijfers bereikt. We hebben ervaring met alle grote Vendor Management Systems (VMS) en bieden elke cliënt een gedegen bedrijfsanalyse die verder gaat dan transactionele gegevens, maar ook inzicht geeft in en expertise biedt voor cruciale zaken zoals prestatie van de leverancier, kwaliteit van de kandidaten en doeltreffendheid van het programma.

Totale oplossingen voor talentmanagement

Talentacquisitie – Tijdelijk personeel & Werkbeschrijving, Beheerd dienstenprogramma (MSP) Talentacquisitie – Permanent personeel, Outsourcing wervingsproces (RPO), Controle leveranciersmanagement & Conforme facturering & Betaling leverancier, Rapportage kostenbesparingen & Analyse, Consultancy- & Adviesdiensten