Global Use This One 2

Global

Innova is wereldwijd actief - Innova IT Technical Staffing (North Amerika), Innova International (VK, Europa, Azië) en Innova Consulting Group (VS, VK en Azië) vormen de basis van ons bedrijf.


Innova International (Europa en Azië)
Europa (België, Frankrijk, VK)

Ons Europese bedrijf biedt voorwaardelijke bezetting, directe plaatsing en beheerde diensten vanuit kantoren in het VK, België en Frankrijk. In de volwassen, zeer competitieve markt van Europa geven onze ervaren consultants klanten een concurrentievoordeel door bewezen expertise op het gebied van personeelsbeheer en een onovertroffen begrip van lokale en regionale markten te bieden.

Onze innovatieve sourcingstrategieën stellen ons in staat om een ​​diep netwerk van voorgekwalificeerde kandidaten te onderhouden voor functies in zeer technische markten, waaronder Engineering & Manufacturing, Information Technology en Life Sciences. Onze rigoureuze screening- en interviewprocessen bieden snelle toegang tot gekwalificeerde, gemotiveerde medewerkers die passen bij de cultuur van het bedrijf waar ze zijn geplaatst.

Azië (Singapore)

Innova is het belangrijkste rekruteringsbedrijf voor handel en industrie in Singapore.
We bieden expertise in het rekruteren van bekwame en professionele individuen in Accountancy & Finance, Engineering & Manufacturing, Human Resources & Business Support, Informatietechnologie, Life Sciences, Procurement & Supply Chain en Sales & Marketing.
Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat vaste, contract- en tijdelijke opdrachten en projecthuur. Onze recruiters zijn actief binnen de branches die zij bedienen om relaties op te bouwen met bewezen professionals. Deze strategie stelt Innova in staat om cruciale verwijzingen van actieve werkzoekenden en passieve kandidaten (mensen die momenteel werken maar openstaan ​​voor nieuwe kansen en die niet beschikbaar zijn via conventionele wervingsprocessen) veilig te stellen. We begrijpen de impact die de juiste aanwerving kan hebben voor onze klanten, en dankzij onze innovatieve zoekstrategieën, uitgebreide screening en focus op best passende plaatsingen kunnen we consistent getalenteerde mensen leveren die een verschil zullen maken voor uw bedrijf.

Innova India

Arctern biedt een optimaal workflowontwerp en schaalbare personeelsdistributie. We analyseren en documenteren de huidige staatsprocessen, bevelen strategieën voor efficiëntie aan en leveren technologie- en serviceoplossingen die uw concurrentievoordeel versterken. Arctern levert efficiënte, kosteneffectieve, flexibele oplossingen. Het aanbod varieert van softwareontwikkeling, applicatieonderhoud en technologie-integratie tot optimalisatie van bedrijfsprocessen.

USA

Innova Workforce Solutions (VWS) biedt voorwaardelijk personeel, directe plaatsing en managed services in heel Noord-Amerika. We bieden flexibele, schaalbare oplossingen voor bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven die een paar specialisten nodig hebben tot bedrijfsaccounts die honderden of zelfs duizenden tijdelijke werknemers nodig hebben in tal van vaardigheden met gecoördineerd accountbeheer op meerdere locaties.
Bij VWS is ons succes gebaseerd op ons vermogen om kwaliteitstalent te identificeren en te leveren. Van start-ups tot wereldwijde accounts, klanten vertrouwen op ons voor snelle, adviserende service en consistente levering van gekwalificeerde werknemers. Elke recruiter richt zich op specifieke vaardigheden en industrieën, zodat ze de vaardigheden die nodig zijn om op elke functie uit te blinken, volledig begrijpen. We combineren het nationale bereik van onze toegewijde praktijkhubs met de lokale marktkennis van elk Innova-kantoor om u toegang te geven tot de beste kandidaat die beschikbaar is, ongeacht de locatie - omdat we elke dag zien hoe de juiste aanwerving een positieve impact heeft op onze klanten.

De manier waarop mensen naar werk zoeken verandert en de manier waarop we in contact komen met kandidaten evolueert mee. Onze recruiters maken gebruik van de eigen rekruteringssites van Innova, gerichte vacaturesites, sociale media, online talentgemeenschappen en deelname aan brancheforums om getalenteerde mensen te vinden en cruciale verwijzingen te krijgen. Alles wat we doen draagt ​​bij aan hetzelfde doel: ervoor zorgen dat onze klanten de uitzonderlijke medewerkers en efficiënte processen hebben die ze nodig hebben om hun bedrijf te verbeteren.